WINKELMANDJE: 0 producten €0,00
  Retourbeleid

  Zichttermijn

  Bij de aankoop van producten via Kippetjetok.nl heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen (de zichttermijn). Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen.

  Wij vragen u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U ontvangt uw woonaccessoires altijd in de originele productverpakking in een omdoos of voorzien van stevig verpakkingspapier. Mocht u besluiten een artikel retour te zenden, zorgt u er dan voor dat wij deze op dezelfde wijze terug ontvangen. Dit betekent niet: schrijven of uw adresetiket plakken op de originele verpakking van het product. Mocht u dit wel doen, dan zijn wij helaas genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

  Procedure retourzending

  Wanneer u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw product retour wilt zenden vragen wij u om dit als volgt te doen:

  1) Stuur een email naar info@kippetjetok.nl met daarin de volgende gegevens: uw naam -en adresgegevens, het factuurnr. van de bestelling en uw bank -of girorekeningnummer waarop wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.

  2) Verstuur het product met alle geleverde toebehoren (indien van toepassing) in de originele (deugdelijke) verpakking naar het retouradres.

  3) Na uw retourzending in goede staat te hebben ontvangen, sturen wij u per email een ontvangstbevestiging. Tevens ontvangt u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

  Verzendkosten

  Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening.

  VERZENDING MET:

  Tuinaccessoires
  Entree
  Fotolijsten
  Kapstokken
  Kerstartikelen
  Keukenaccessoires
  Kinderkamer
  Klokken
  Spiegels
  Verlichting
  (Klein) Meubelen
  Aanbiedingen
  Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Links | Sitemap © kippetjetok woonaccessoires Online - My Webshop - Webwinkel