WINKELMANDJE: 0 producten €0,00

  Clayre & Eef Webshop

  Sorteer op:  

  Clayre & Eef online in de Webwinkel van KippetjeTok.nl

  tuintafelmetaccessoiresclayreeef_400

  Begonnen in de textiel is familiebedrijf Clayre & Eef een waar begrip geworden in de wereld van decoratieve landelijke woonaccessoires en textiel. De uitgebreide collectie van Clayre & Eef onderscheidt zich door een diversiteit in dessins. Zo sieren onder andere bloemenprints, verfijnde ruitmotieven en vrolijke stippen de stoffen van de in eigen huis ontworpen textielseries. Sinds enkele jaren heeft de collectie van Clayre & Eef zich sterk uitgebreid op het gebied van landelijke woonaccessoires. Door deze verbreding van het productenpalet wordt het totaalplaatje steeds completer. Servies, rotan, glaswerk, houten meubelen, terracotta, gietijzer, allemaal in dezelfde charmante, brocante landelijke sfeer, die zo typisch is voor Clayre & Eef én Webshop Kippetje Tok. Laat u verrassen door de landelijke woonaccessoires van Clayre & Eef op de webshop van kippetje Tok!

  kippetjetok.nl_120

  Momenteel heeft de webshop van Kippetjetok.nl de volgende landelijke woonaccessoires van Clayre & Eef online : Lantaarns, klokken, lampekappen, badkameraccessoires, gieters, postbakjes, mandjes, keukenaccessoires, waxinelichthouder, naaidozen, rieten manden, juwelendoosje, zeeppomp, boekensteunen, spiegels, ladekasten, nachtlampjes, kussens, kussenhoesen etc etc. 

  Clayre & Eef accessoires kunt u vinden in zo'n beetje alle categorieen in onze webshop of kijkt u hier voor alles van Clayre & Eef!

  Veel plezier met het bekijken van de landelijke woonaccessoires van Clayre & Eef op de Webshop van Kippetjetok.nl! En mocht u iets niet kunnen vinden? Laat het ons weten dan gaan wij er achteraan voor u!

  VERZENDING MET:

  NIEUW:
  Clayre & Eef Boekstandaard

  Clayre & Eef Boekstandaard

  €24,95

  Tuinaccessoires
  Entree
  Fotolijsten
  Kapstokken
  Kerstartikelen
  Keukenaccessoires
  Kinderkamer
  Klokken
  Spiegels
  Verlichting
  (Klein) Meubelen
  Aanbiedingen
  Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Links | Sitemap © kippetjetok woonaccessoires Online - My Webshop - Webwinkel